jel ürünlerde tekstür analizi
Jel ve film özelliklerinin ölçümü gıda, ambalaj, ilaç, tıp ve kozmetik ürünlerinde olmak üzere, geniş bir alanda önemlidir. Jel kuvveti, elastikliği, yırtılma kuvveti koroner stentler gibi ürünler geliştirimesi için için önemlidir ve jel özellkleri yara merhemleri, yağlayıcılar, kontakt lensler, yumuşak jel kapsülleri ve bakteri gelişim medyası için önem arz etmektedir. Jel özelliklerinden ayrıca diş macunları, kremler ve pastiller gibi ürünlerin kararlılıklarının modifiye edilmesinden faydalanılır.
Tipik ölçümler Şunları İçerir : Jel kuvveti • Blomm kuvveti ( ISO/AOAC ve GMIA’ya göre ) GMIA veya ISO Standart Bloom kuvveti ya da Jel kuvveti ölçümü için. Bloom Jar ve ortalama tablası ile birlikte kullanılır.
Sizlerin özel gereksinimlerinizi karşılayacak test çözümlerini sağlamak için çalışıyoruz.
Tekstür Analiz Cihazlarından herhangi biri listedeki ürünler için kullanılabilir.